For Riders
Generelt
Er jeg og mine ting forsikret, når jeg kører med Viggo?

Er jeg dækket af jeres forsikring?

Opdateret over en uge siden

Når du er passager i en Viggo, er du omfattet af bilens ansvarsforsikring for det tilfælde, at din Viggo skulle blive involveret i et færdselsuheld.

Dine medbragte personlig ejendele, herunder kufferter, tasker og lignende, er tillige forsikret ved færdselsuheld eller i det tilfælde, at chaufføren forvolder skade på dine ejendele.

Hvis du får behov for at anmelde en skade ret da henvendelse til os på: support@viggo.com