For Riders
App & Ture
I har reserveret penge på mit kort
Opdateret over en uge siden

Når man booker en Viggo, reserverer vi altid et beløb på betalingskortet, som svarer til turens pris. Vi hæver dog først beløbet, når turen er slut.

Hvis du selv afbestiller turen, eller hvis den bliver afvist af chaufføren, frigiver vi beløbet igen indenfor en time.

Der kan dog godt gå et par dage, før du kan se det på din konto. Dette er lidt forskelligt fra bank til bank.

Hvis du selv afbestiller en turen, skal du gøre det inden to minutter efter oprettelsen. Aflyser du efter to minutter, vil det udløse et gebyr på 50 kr.