For Riders
Generelt
Er Viggo dyrere end en almindelig taxi?

Hvad koster en Viggo?, Viggo, Pris,

Opdateret over en uge siden

Undrer du dig over, om Viggo koster mere end en almindelig taxi? Det er tid til at få indsigt i dette spørgsmål med fokus på effektivitet, miljøvenlighed, og økonomi.

Viggos prispolitik:

• Under travle tider: Priserne hos Viggo matcher dem, du finder i traditionelle taxier. Dette sikrer, at vælge grønt ikke betyder at vælge dyrt.

• Udenfor spidsbelastning: Viggo viser sit sande værd ved ofte at være et mere prisvenligt alternativ end de traditionelle valgmuligheder. Denne prisfordel gør Viggo til et tiltalende valg for prisbevidste kunder, der også tænker på miljøet

Hvorfor vælge Viggo:

• Grønnere valg: Vælg Viggo og bidrag til en renere by og et mindre carbon footprint, hver gang du rejser.

• Fast pris på forhånd: Ingen overraskelser. Med Viggo-appen kender du prisen før turen starter, hvilket skaber tryghed og gennemsigtighed.

• Luksuriøs rejse: Med en flåde domineret af Teslaer og Mercedes lover Viggo en oplevelse udover det sædvanlige - både stilfuldt og komfortabelt.

Afhængigt af tid og dag, kan Viggo være et prisvenligt alternativ til den traditionelle taxi, uden at du går på kompromis med kvalitet eller miljø. Viggo fremstår som det foretrukne valg for den moderne forbruger, der værdsætter miljø, pris, og kvalitet. Vælg Viggo næste gang du søger en transportmulighed i byen, og bliv en del af fremtidens mobilitetsløsning.

Hvis du vil vide mere om vores priser, kan du finde dem HER.

Alternativt kan du hente vores Viggo app og se vores faste, transparente priser.

Tag skridtet ind i en grønnere fremtid med Viggo og mærk forskellen på egen hånd!

Du finder vores app her:
iPhone
Android