For Riders
Generelt
I hvilke byer kører Viggo?

Hvor kan jeg bestille en Viggo?

Opdateret over en uge siden

Vi kører i Storkøbenhavn og Aarhus. I takt med vores flåde vokser, udvider vi selvfølgelig vores områder. Med det sagt, kan du stadig bestille en Viggo fra København til f.eks. Odense. Husk dog at du skal betale broafgiften.

Hvis du bestiller en Viggo uden for Storkøbenhavn eller Aarhus, anbefaler vi at lave en forudbestilling i god tid, så du er sikker på, der er en Viggo til at tage turen.

Du kan altid tjekke, om vi kører i en specifik by, ved at taste ruten ind i app'en.