Hjelpeartikler
App & Ture
Dere har reservert penger på kortet mitt
Oppdatert over en uke siden

Når du booker en Viggo, reserverer vi alltid et beløp på betalingskortet som tilsvarer turens pris. Vi hever likevel først beløpet når turen er slutt.

Hvis du avbestiller turen selv, eller hvis den blir avvist av sjåføren, frigir vi beløpet igjen innen en time.

Det kan gå et par dager før du kan se det på kontoen din. Dette er litt forskjellig fra bank til bank.

Hvis du vil avbestille en tur selv, må du gjøre dette innen to minutter etter at du har opprettet turen. Avlyser du etter to minutter, belastes et gebyr på 75 kr.