Spring videre til hovedindholdet
Booker Oversigt
Opdateret over en uge siden

Med Booker kan du arrangere ture for dine gæster, kunder og medarbejdere.

Sådan fungerer det:

1. Opret en gratis konto eller log ind på business.viggo.com

2. Vælg Booker i menuen.

3. Indtast passagerens telefonnummer og angiv afhentnings- og afleveringssteder.

4. Vælg passagerens foretrukne køretøjstype og tilføj eventuelle instruktioner til chaufføren.

5. Klik på Request ride.

På venstre side finder du en bookingformular til booke nye ture. På højre side ser du et kort med nærliggende biler og aktive bookinger.

Bookingformular

Øverst finder du en liste over skabeloner til hurtigt at udfylde bookingformularen automatisk.

Under dette kan du vælge at anmode om en bil straks eller planlægge en tur op til 30 dage i forvejen. For at finde alle dine kommende bookinger, gå til Rides og klik på fanen Scheduled.

Indtast derefter afhentnings- og destinationsadresserne. Afhentningsadressen er obligatorisk, mens destinationen er valgfri. Er der ikke indtastet destination køre turen på taxameter.

For at få en fast pris, angiv en destinationsadresse. Nederst på siden vil du se den estimerede pris for turen til passageren.

Vælg den køretøjstype, der passer til passagerens behov. For at se flere tilgængelige muligheder, klik på Show more.

Tilføj eventuelle vigtige noter til chaufføren, såsom detaljer om, hvor de skal vente på passageren.

Indtast passagerens telefonnummer.

Til sidst, vælg betalingsmetode. Ved betaling på stedet betaler passageren direkte til chaufføren med betalingskort eller kontanter. For at opsætte fakturering, bedes du kontakte support@viggo.com.

Aktive bookinger

I nederste højre hjørne kan du hurtigt få adgang til en liste over alle aktive bookinger. Denne liste omfatter nuværende bookinger i tilstandene Looking for driver og Arriving to pickup, samt planlagte bookinger, hvor chaufførsøgningen er begyndt.

Når bookingstatus ændres til In-progress, Cancelled eller Expired, vil den forblive synlig i listen over Aktive bookinger i et par minutter, før den forsvinder. For at finde disse bookinger efterfølgende, gå til Rides.

Rides

For at finde alle dine bookinger, klik på Rides i menuen.

Ture er kategoriseret i to grupper: Recent og Scheduled. Fanen Nylige viser information om alle igangværende og afsluttede ture, mens fanen Planlagte indeholder detaljer om alle fremtidige ture.

Recent

Scheduled

Bookinghandlinger

Åbn bookingdetaljer ved at klikke på en booking på Booker- eller Rides-siderne.

Mulige handlinger på ture:

• Send et sporingslink til ethvert telefonnummer

• Kontakt chauffør

• Kontakt Viggo Support

• Annullér booking

Mulige handlinger på planlagte ture:

• Ændr afhentningstidspunkt (bemærk, at når dispatch-systemet begynder at søge efter en chauffør, kan afhentningstidspunktet ikke længere ændres)

• Send et sporingslink til ethvert telefonnummer

• Kontakt Viggo Support

• Annullér booking

Mørk- og lys-tilstande

Vælg et tema, der passer til dit miljø, ved at klikke på knappen i øverste højre hjørne, nær din konto-e-mail.

Kontakt Support

Hvis du støder på problemer, kan du blot klikke på det grønne cirkelikon i nederste venstre hjørne for at kontakte support. Her kan du få adgang til ofte stillede spørgsmål, se dine seneste henvendelser og starte en ny chat med Viggo's Customer Succes Team.