ViggoBusiness
For Admins
Inviter dit team til ViggoBusiness
Opdateret over en uge siden

Tilføj teammedlemmer én efter én, eller tillad dem at deltage selvstændigt.

Har du endnu ikke en Viggo Business-konto? Opret en ny organisation i Viggo Business.

Inviter dit team

Saml din organisation på Viggo ved at invitere medlemmer gennem denne simple proces.

1. Log ind på business.viggo.com

2. Gå til siden Users

3. Klik på Invite new users

4. Indtast email-adresse

5. Klik på Invite user. Den inviterede modtager en e-mail med en adgangskode, som kan bruges i Viggo-appen til at bekræfte kontoen. Hjælp deres onboarding ved at dele denne guide til, hvordan du tilmelder dig Viggo Business via Viggo-appen.

6. Det er det! Dit team er nu på Viggo Business

Tillad dit team at deltage uafhængigt

Har du et stort team og synes det er besværligt at invitere medlemmer manuelt? Vi har en praktisk løsning til dig.

Dine teammedlemmer kan tilslutte sig din organisation ved blot at bekræfte deres arbejds-e-mailadresse, hvilket eliminerer behovet for administratorer til at sende individuelle invitationer.

Vil du gerne bruge denne metode? Du skal blot informere os om de arbejds-e-mail-domæner, der bør aktiveres, ved at kontakte os på support@viggo.com, så aktiverer vi det hurtigt for din organisation.

Når de er aktiveret, kan dine teammedlemmer nemt deltage på egen hånd gennem Viggo-appen ved at følge trin-for-trin instruktionerne i denne vejledning.